the Workshops

schenken-latte-art-in-koffie-the-graphic-barista-gorinchem

De start van de koffiebeleving

Met de aanschaf van een mooie espressomachine, voor op uw bar of aanrecht, bent u er (helaas) nog niet. Na de aanschaf van uw espressomachine en of koffiebonenmaler begint het ‘echte werk’ pas; om van die wonderlijke boontjes ook daadwerkelijk vloeibare bonbonnetjes te maken.

 

Waar worden de koffie workshops en baristatrainingen georganiseerd?

the Graphic barista biedt u de mogelijkheid om op uw (horeca-)locatie een passende koffietraining of een inhuis privé-espressoworkshop met uw eigen koffiemachine te volgen. Ter versterking van de volle terrasbeleving van uw consumenten of ter lering en vermaak van uw vrienden en kennissen. Allen in dienst van het proces om een correcte espresso, koffie, americano, lungo, cappuccino, caffe latté of latte macchiato te kunnen bereiden. Met enige regelmaat worden de workshops ook georganiseerd bij en in opdracht van koffiespeciaalzaken.

 

Geen eigen machine, geen probleem

Helaas nog niet in het bezit van uw eigen set? Zonder bonenmaler of espressomachine kunt u de workshops ook gewoon volgen. We hebben er voldoende tot uw beschikking staan.

 

Eerstvolgende koffieworkshop in samenwerking met Simon Levelt Dordrecht is dinsdag 3 en woensdag 4 februari 2015 en woensdag 15 en vrijdag 17 april 2015. Start van de workshopavond is vanaf 19:00 uur. Kijk op de website van Simon Levelt Dordrecht voor de specificaties en tijdstippen.

Met meerdere personen, als bedrijfsuitje of bij u thuis? Vraag naar exacte data, kosten en voor andere mogelijkheden. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s