the Graphics

grafisch-vormgever-communicatie-the-graphic-barista-gorinchem

the Graphics – designed around your event

Het organiseren van of deelnemen aan een feest, receptie, relatie evenement of beurspresentatie is een ideale manier om het contact met uw relaties aan te halen, zowel zakelijk als privé. Natuurlijk vraagt dat ook om de juiste invulling van de communicatie voorafgaand, tijdens en na het evenement. Ook hierbij is the Graphic barista u graag van dienst.

 

Een geslaagd evenement begint bij de uitnodiging

What’s in a name? Dankzij jarenlange ervaring als grafisch ontwerper, heeft the Graphic barista de creatieve expertise in huis om bijvoorbeeld uw mailing, advertentie of uitnodiging te ontwerpen, volledig in lijn met het thema van uw evenement. En tijdens het evenement zelf kan the Graphic barista bovendien zorgen voor een gepaste aankleding van uw feestlocatie of beursstand. Denk aan het ontwerp van de stand of speciale eyecatchers zoals banieren en wandafwerking, maar ook koffiebekers of espressokopjes voorzien van uw logo. En met een fraai vormgegeven bedankkaartje of passend geschenk maakt the Graphic barista de beleving compleet.

 

Ook thuis in huisstijlen, websites en meer

Uiteraard kunt u the Graphic barista ook inschakelen voor het ontwerpen van uw huisstijl, logo, briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, website, blog, verpakkingen, advertenties, direct mailings en meer.

Klik hier voor de grafische portfoliopresentatie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s