Over de grafische koffiecombinatie

Of u als zakelijke relatie of als particulier uw gasten en genodigden wil verzekeren van een unieke beleving, the Graphic barista maakt er samen met u een onvergetelijk feest, een impactvol evenement of een verrassende beurspresentatie van. Vooral als u profiteert van de optelsom van de creatieve expertise van een grafisch ontwerper en de bijzondere kwaliteiten van de professionele barista. Want: ‘true TASTE! Is in the melange’.

Ontdek de krachtige smaak van de combinatie
The Graphic barista is, zoals u op deze website kunt zien, van vele markten thuis. En kan u terzijde staan tijdens uw relatie evenement, maar ook bij de gehele communicatie eromheen. Van een opvallend uitnodigingstraject en sfeervolle smaakmakers op locatie tot en met passende bedankjes en eventuele follow-up mailing achteraf; dankzij de kracht van de combinatie is effect gegarandeerd als u the Graphic barista inschakelt.

Maatwerk in vorm, smaak en beleving
Vanzelfsprekend heeft the Graphic barista alle kennis, kunde en contacten in huis om elk aspect van uw feest, evenement of beurspresentatie tot in de puntjes voor u te verzorgen. Van zorgvuldig geselecteerde koffie- en theesoorten, tot en met het servies of speciaal voor u geproduceerde koffiebekers en espressokopjes. Van het compleet verzorgen van het ontwerp, de teksten en het produceren van allerhande communicatiemiddelen zoals uitnodigingen, flyers, advertenties, promotiematerialen, give-aways, relatiegeschenken, bedankjes, e-mailings, banners, beurspanelen, spandoeken, websites, en nog veel meer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s