Passend aangekleed op de stand • Branding compleet met een the Graphic barista balieschort voorzien van de communicatie in de huisstijl

Op elk (relatie-)moment toepasbaar

Door het jaar heen worden diverse beurzen en evenementen georganiseerd. Van branchegerelateerde beurzen, beroepsinhoudelijke congressen, inhuis netwerkbijeenkomsten tot bedrijfsfeesten. Op speciale locaties, in beursgebouwen of zelfs in het (eigen) bedrijfspand. Er moeten daarbij verschillende keuzes gemaakt worden. Of, waarom, wanneer, waar en vooral ook hoe zijn belangrijke vragen om te stellen. Uitbundig groot, klein intiem en uitgebreid sober of compact met luxe. Voor elk budget zijn er mogelijkheden.

De balieschort als extra boodschapper voor uw event

Voor elk (relatie-)moment is het relevant om stil te staan bij het effect van het event als communicatiemiddel. Of dit nou voor de interne of de externe communicatie is. Welke boodschap wil ik uitdragen naar m’n personeel, potentiële opdrachtgevers of bestaande klanten. Een keuze voor aankleding in de vorm van koffie op locatie is er daarbij eentje die het geheel moet versterken. Wanneer deze keuze gemaakt is, is de stap naar het branden van de koffiebalie of espressobar een logische. Die het complete pakket aan communicatie alleen maar krachtiger maakt. De kracht zit hem tenslotte in de herhaling van een boodschap.

Pasklaar verkrijgbaar bij de grafische koffiecombinatie

the Graphic barista heeft de mogelijkheid in huis om het complete organisatie traject uit handen te nemen. Of natuurlijk een onderdeel ervan. Van alleen de communicatie vooraf, tijdens en nadien, tot de hospitality in de vorm van een koffiebarman(barista) of theesommelier. Smakelijke koffie met nauwsluitende aankleedmogelijkheden. Van de koffiebar in balieschort tot espressokopje met logo en huisstijlkleuren. De uitnodiging tot follow-up met koffiepresentje. Alles gepast aangekleed en in stijl van de opdrachtgever.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s